Roparun Voorthuizen Jessarela Fotografie

Roparun Voorthuizen

Openbaar huiskamerconcert in de kerk van Voorthuizen.

Vrijdag 15 september had ik een topavond met het Roparunteam Continental Loopgroep Voorthuizen georganiseerd in de Ichthuskerk Voorthuizen bij Peter Breure. Het was een heel bijzondere avond met heel bijzondere mensen.

Zo kwam Arie Wezemer, persvoorlichter van Stichting Roparun, langs met zijn vrouw om mijn hele theatershow te zien. De burgemeester van Voorthuizen was er met zijn vrouw bij en daarnaast heel veel betrokken mensen. Het was hartverwarmend en de sfeer was zo goed!

Foto: Jessarela Fotografie

Een meisje kwam in de pauze naar mij toe met de vraag: "Hoeveel kralen zitten aan jouw kralenketting?"

Ik had eerlijk gezegd geen enkel idee, dus zij vroeg aan mij of ze de kralen mocht gaan tellen. Toen ze klaar was vertelde ze mij dat er 287 kralen aan de kralenketting zitten.

Iedere kraal staat voor een behandeling in het ziekenhuis. 287 Behandelingen voor mijn behandeling tegen botkanker, Ewing Sarcoom, in 1 jaar tijd, 365 dagen. Daar schrok ik van. Mijn verhaal.

Gelukkig is de laatste kraal de bloemenkraal, dat betekent dat alles voor mij een goed einde heeft. Ik ben nu gelukkig al bijna 2 jaar klaar met mijn behandeling, waardoor de kans dat het terugkomt steeds kleiner wordt.

Geniet van iedere dag!

Zie ook dit artikel op mijn website over het huiskamerconcert in Voorthuizen en het doel hiervan.

Kijk op deze Facebookpagina van Roparun Voorthuizen voor een mooie indruk van dit huiskamerconcert. Prachtig in beeld gebracht door Jessarela Fotografie.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren