Huiskamerconcert België

Zondag 29 oktober heb ik een huiskamerconcert gegeven in België, samen met mijn gitarist Rens Litjens.

We zijn 's morgens naar Hamme gereisd en daar had Maria Seraris een overheerlijke lunch voor ons geregeld. Daarna kwamen de mensen binnendruppelen en om 14.00 uur startte ik mijn huiskamerconcert. 

Het is heel bijzonder hoe ik deze mensen heb leren kennen. Het begon zo...

In maart 2016 was ik door Marco Borsato uitgenodigd om mijn lied Vechtersbaas te komen zingen in het Ziggodome bij Symphonica in Rosso (klik hier voor het artikel op mijn website en de link naar de youtube video). Daar waren veel fans van Marco die erg ontroerd waren door mijn optreden en mij daarna ook in hun armen hebben gesloten. Als ik een optreden heb, proberen ze er zo vaak mogelijk bij te zijn. Dit is zo'n ontzettend waardevol gevoel! Daarnaast proberen ze me heel erg te promoten in België, hoe leuk is dat!

Fotograaf Jan Huijsentruit heb ik via Facebook leren kennen. Hij volgt me al vanaf het begin en hij had mijn moeder een bericht gestuurd dat hij wel een keer een Belgische fotoshoot wilde organiseren. Zo gezegd, zo gedaan. Als verrassing kwam hij bij dit huiskamerconcert ook deze mooie foto's maken die je bij dit bericht ziet.  

Laura, de dochter van Carol Floree, vond mijn versie van Droom, Durf, Doe en Deel zo mooi dat ze het op de fanclubdag van Marco heeft gezongen. Ze wilde nu ook graag samen met mij dit nummer zingen: dat hebben we gedaan en het was super! Nu komt ze een keer logeren en gaan we samen veel oefenen met zingen. Leuk dat je komt Laura!

Eind van de dag gingen we weer naar huis; moe maar voldaan kwamen we 's avonds thuis. Onze kamer staat vol met bloemen, cadeautjes en wijn. Daar kunnen we nog een tijd heerlijk van genieten ♥

Dank jullie wel voor deze warme ontvangst!