Huiskamerconcert Fred ter nagedachtenis Yvonne

Vorig jaar was ik bij Fred en Yvonne voor een huiskamerconcert. Yvonne was ziek en helaas uitbehandeld. Ze is kort na mijn concert overleden.

Lees hier het bijzondere huiskamerconcert van toen terug.

Fred wilde nu heel graag op de verjaardag van Yvonne iets speciaals doen. Zijn idee was om iets groters op te zetten waarbij ik kwam zingen, maar toen ik weer ziek werd kon ik niet met zekerheid zeggen dat ik er zou zijn op 25 februari. 

Maar ik was er de 25e; onder de pijnstillers en wietolie, maar ik kon zingen. Ik was zo blij voor hen dat deze speciale middag door kon gaan en blij voor mezelf dat ik weer kon doen wat ik het liefste doe: zingen en mijn verhaal vertellen.

Het was weer heel indrukwekkend. Mijn verhaal en mijn liedjes veranderen natuurlijk mee met mij en geen huiskamerconcert is hetzelfde.

We hadden gevraagd hoe het was om nog een keer een huiskamerconcert van mij mee te maken. De mensen die er voor de tweede keer bij waren gaven aan dat ze de tweede keer meer konden genieten en beter konden luisteren naar de tekst, omdat de eerste emotie van de liedjes af is. Dat vond ik heel mooi om te horen. Dank lieve familie!