Huiskamerconcert Martijn

Martijn werd 45 en hij wilde dat op een heel speciale manier vieren. Hij had al zijn muziekvrienden uitgenodigd en mij voor een huiskamerconcert. Wat een geweldige middag werd dit! 

Ik ken Martijn vanaf mijn optreden bij Marco Borsato z'n show Symphonica in Rosso. Na dat optreden vroeg Bastiaan, een van Martijns muziekvrienden, of ik een huiskamerconcert wilde doen bij hem thuis. Dat was mijn eerste ontmoeting met deze gezellige vriendenclub en sindsdien komen we elkaar regelmatig tegen bij optredens. Een van die optredens is de beroemde karaoke-avond die georganiseerd wordt bij Casa Caminita, het gezellige Italiaanse restaurant van Giovanni Caminita.

Het werd bij Martijn dus een ontmoeting met veel bekenden en daarom voelde ik me gelijk op mijn gemak.

Bij een huiskamerconcert vertel ik mijn verhaal en zing ik liedjes die mijn verhaal ondersteunen, maar omdat deze club mij en mijn verhaal inmiddels goed kennen, heb ik andere dingen benoemd. Mijn moeder Ilona ging ook even op haar praatstoel zitten en vertelde waarom ik mijn lied Dichtbij Jou had geschreven voor haar. Dat was best even confronterend, maar het bracht ook veel herkenning bij de aanwezigen.

Voor het allerlaatste lied nam Martijn het woord. Hij bedankte zijn vrienden onder andere voor hun mooie vriendschap en aansluitend zong ik You've got a Friend.

Met elkaar hebben we nog gezellig nagekletst en geproost op het leven.